Gespot | Salt Water Sandal

Manon / Zomer / Gave kinder sandaaltjes, Gespot, hippe kinderschoenen, Salt Walter sandal, Salt Water, zomer 2013 trend / 0 reacties

Gespot- Hippe Salt Water sandal.

Salt Water Sandals zijn prachtige sandalen voor kinderen. De sandalen zijn in geweldige modellen en in de kleuren volgens de laatste trends te verkrijgen. Een erg leuke bijkomstigheid aan deze sandalen is dat je ze gewoon kan aanhouden in het (zee) water. Ze mogen nat, zelfs kletsnat worden … ze zijn namelijk gemaakt van leer met een speciale coating en dus juist hiervoor bedoeld!

Sandalen worden in het kindermode beeld steeds vaker getoond met gekleurde sokken of sokken met dessin. De ‘geitenwollen sokken’ types met hun sandalen zijn dus tegenwoordig über hip! De mooie modellen van Salt Water lenen zich hier ook uitstekend voor, en ik verwacht dat die trend zich mede hierdoor in korte tijd snel zal uitbreiden.

De Salt Water Sandals zijn in Nederland nog niet erg bekend, maar voor zomer 2013 zal daar absoluut verandering in komen ! Wat is er handiger, dan één paar sandalen die je kids op het strand, in zee én onder hun mooiste zomerjurk aan kunnen ?

Nu online te koop bij Gestipt.com

Pas op: Na het bekijken van de super video van Salt Water Sandals ben je verkocht!!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.
#nav-below

Reacties zijn gesloten.