Nice words (18)

Love4Kidz:
De rode schoentjes om op te lopen

Elke ochtend heb ik met mijn dochter een gevecht over haar schoenkeuze. Geraffineerd probeert ze elke dag op haar ‘hoge hakken’ de deur uit te wandelen om de blitz te maken in groep drie. Deze flamingo schoenen zijn haar lust en haar leven. Maar door de hak hoogte volgens haar – veel te strenge – moeder niet geschikt om op naar school te gaan. Maar deze ruzies zijn verleden tijd, want nu zijn er flat flamingo’s van Gestipt.

Wellicht heeft Hiskia van Leeuwen – de oprichtster en ontwerper van Gestipt.com ook elke dag hetzelfde gevecht moeten leveren. Want haar ontwerpen zijn precies de bekende polkadot flamingo schoentjes, maar zonder hoge hak. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Handgemaakt van zacht leer zijn ze goed voor de nog groeiende voetjes. De leren zool is ingelegd met rubberen deeltjes, zodat het bij gladde ondergronden zorgt dat er geen gevaarlijke valpartijen zullen volgen.

De schoentjes zijn verkrijgbaar in twee kleuren: een rode polkadot versie en een geheel rood schoentje. Het klassieke Mary-Jane model maakt het een super vrouwelijk schoentje dat voor elk meisje-meisje een droom zal zijn. Niet alleen tijdens het verkleden kan ze weg dribbelen op ‘grote mensen’ schoenen. Nu kan ze ook op gewone dagen heerlijk rondwandelen op een paar prachtig handgemaakte leren flamingo schoentjes.

Ook de binnenkant van de grappig gestipte Mary-Jane schoentjes is met heel veel zorg vervaardigd in Spanje. De binnenzooltjes hebben een boog die een goede support van de voet geeft. Heel belangrijk als je ze voor dagelijks gebruik gaat inzetten.
De bandjes die over de voet lopen hebben gemakkelijke klittenband sluiting. Hierdoor kunnen kindjes ze op vroege leeftijd al zelf aan en uit trekken. Dit scheelt zeker ’s ochtends heel veel tijd bij het weggaan.

Ik zie met een een paar Mary-Jane’s van Gestipt.com heel veel rustige ochtenden ontstaan. Jippie!

Mary-Jane schoentje is verkrijgbaar van maat 25 t/m 29 en kosten € 74,95. Verkrijgbaar via Gestipt.com

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.
#nav-below

Reacties zijn gesloten.