Salt Water Sandals

http://kleinezaken.blogspot.ch/2012/03/salt-water-sandals.html
Had ik al gezegd dat ik de zomer in mijn hoofd heb?
Buitenspelen zonder jas, Kärcherende buren, terrasjes, ijs…!

En nieuwe sandalen :-)
Isis is uit haar rode Salt Water Sandals gegroeid en heeft een fuchsia paar uitgekozen. Als ik de voorspellingen mag geloven hoeven ze niet eens zo heel lang meer in de kast te blijven staan.

Nu vind ik het een ramp om reclame te maken voor mijn Gestipt… ik wil jullie niet de hele tijd lastig vallen met stippen en sandalen. Maar ik moet toch even spammen met de sandaaltjes. Gewoon, omdat ik alles waar ik enthousiast over ben blog. En hier ben ik serieus wildenthousiast over!

En stel nou dat je niet wist dat ze bestonden? Kekke leren sandalen die nog waterproof zijn ook. En perfect passen onder al die mooie jurken en rokjes. Nou bij deze weet je het dus, waar in Nederland je die Salt Water Sandals online kunt kopen :-)
*einde van dit reclamebericht* 😉

I know it’s still winter, but I’m ready for summer!
Playing outside, without a coat, gardening neighbours, ice cream…!

And new sandals :-)
Since the weather forecast are getting better Isis picked a new pair of Salt Water Sandals.

I don’t like to spam you all the time with polkadots & sandals, but since I blog about everything that makes me happy I decided that a little spam would not hurt 😉

And what if you didn’t know about these clever sandals that are leather but also waterproof? They are classic and bright and would be a perfect match with those sweet summerdresses. So, now you know about those Salt Water Sandals :-) And where in Europe you can buy them online.
*end of this commercial break* 😉

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.
#nav-below

Reacties zijn gesloten.